Hoe kom ik hoger in Google?

Dit blog over webhosting voor website wordt momenteel niet bijgehouden.

Wil je weten hoe jouw website hoog op Google kan komen te staan? Ga dan naar Get Found Online en gebruik de gratis tips en informatieve artikelen om hoger in Google te komen met je website.

Als je geld wilt verdienen met je website,
ga dan naar Geld Verdienen Op Internet Forum, een forum over online geld verdienen

eigen website maken

woensdag 5 mei 2010

Hoe snel website bouwen met Hostgator Sitebuilder?

Er zijn veel verschillende manieren om zelf een website te bouwen. Vaak heb je als klant toegang tot een online sitebuilder wanneer je een webhosting pakket afneemt. Het grote voordeel hiervan is dat je met de online sitebuilder gemakkelijk en snel je eigen website in mekaar kan zetten zonder hiervoor eerst een HTML studie gedaan te hebben.


De Amerikaanse webhost Hostgator biedt ook een handige online sitebuilder aan die je erbij krijgt bij de afname van een webhosting "plan". 

Hieronder heb ik een video geplaatst. Bekijk die even als je wilt. 
In die video ontdek je in vogelvlugt hoe simpel het is om razendsnel een eigen site te bouwen met de site builder.



Kies een template - Klik op één van de kant-en-klare templates. Hiermee bepaal je de uitstraling van je website.


Website menu - Voeg nu webpagina's toe aan je website. Een website bestaat uit aan aantal pagina's zoals de Home, Contact en wat pagina's waar je de werkelijke inhoud op plaatst (dat ligt aan het onderwerp van jouw site).
Alle pagina's zijn zo met de klik van de muis toe te voegen. Werkt heel erg simpel zoals je in de bovenstaande video kan zien.


Website bewerken - Vul je pagina's nu met de teksten die je er op wilt hebben. Gebruik gewoon je toetsenbord, type de letters in. Afbeeldingen toevoegen is ook mogelijk. Je mag overigens zoveel tekst op de pagina zetten als je zelf wilt. In het algemeen geldt: hoe meer tekst je op je pagina's plaatst, des te meer bezoekers er op af zullen komen.
Publiceer je website - Met een paar handelingen zet je je pagina op internet. Volg de stappen in de video om te leren hoe je je website die je met de sitebuilder hebt ontworpen op het web kan publiceren. 
Hostgator

Heb je vragen over de één van de behandelde stappen, laat hieronder een reactie achter.



Lees ook:


* Hoe bouw ik een website?
* Makkelijk je eigen website bouwen bij Hostgator
* Online geld verdienen met je website

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Type hier alstublieft uw vraag of reactie in ...