Hoe kom ik hoger in Google?

Dit blog over webhosting voor website wordt momenteel niet bijgehouden.

Wil je weten hoe jouw website hoog op Google kan komen te staan? Ga dan naar Get Found Online en gebruik de gratis tips en informatieve artikelen om hoger in Google te komen met je website.

Als je geld wilt verdienen met je website,
ga dan naar Geld Verdienen Op Internet Forum, een forum over online geld verdienen

eigen website maken

maandag 1 maart 2010

Strato Powerweb: De perfecte hosting voor je website

Heb je jezelf ooit eens afgevraagd wat de beste hosting is die je moet nemen voor je website?

Wat is voor jou de beste hosting? Voor mij is perfecte webhosting; hosting met goede support tegen een betaalbare prijs, meerdere websites onder één pakket kunnen hosten, snelle en makkelijke domeinnaam registratie, overzichtelijkheid, gebruikersgemak, gratis diensten, website builder, etc. Dat zijn toch de eisen van de meeste klanten?
We willen de beste webhosting voor de laagste prijs, toch?


In dit artikel beschrijf ik het Strato Powerweb pakket. Een top webhostingpakket voor iedereen die een website op internet zichtbaar wilt maken.

Het Powerweb pakket van Strato is een webhosting pakket met een aantal eigenschappen. Deze ga ik hieronder beschrijven. Als je je site op internet wilt vertonen, heb je een webhosting pakket nodig. Een belangrijke webhosting eigenschap is dat je ruimte op de server van de webhoster inhuurt. Die ruimte gebruik jij om je bestanden op te slaan, zodat je website via een server op het web zichtbaar wordt.

Klik hier voor meer informatie of bestel het Powerweb hostingpakket direct

Wat zijn de voordelen van het Strato Powerweb pakket?

- Slechts 5,99 euro per maand (nu tijdelijk de eerste 3 maanden gratis)

- Ontvang een gratis domeinnaam (nl, be, com, net of andere populaire domeinen)

- Maarliefst 2000 MB webruimte voor je al je files. Voldoende opslagruimte voor kleine persoonlijke of middelgrote websites. Sla ook je persoonlijke bestanden op op de server, zodat je dit schijfruimte op je eigen computer bespaart. Handig!

- Onbeperkt dataverkeer. Dataverkeer wordt verbruikt wanneer er bezoekers op je website komen en wanneer je bezoekers een bestand of een webpagina downloaden. Hoe meer dataverkeer, des te meer bezoekers je kan ontvangen. Onbeperkt dus!

- 5 FTP toegangen. Met een FTP account kan je toegang krijgen tot de server om je bestanden daar naartoe te laden. Zo word je website zichtbaar.

- Ontvang gratis software. Wil jij ook gratis Adobe Photoshop, een handige webeditor en "foto's op CD" hebben? Hieronder een korte beschrijving.

Photoshop Elements 8
Met Adobe® Photoshop® Elements 8 haal je nu nog meer uit je foto´s. Corrigeer onmiddellijk foutjes of pas kleur en belichting aan met de nieuwe functies. Sleep je foto´s snel naar lay-outs die eenvoudig aan te passen zijn en laat zien hoe creatief je bent met de dynamische webfotogaleries en Flash-technologie. Bovendien kun je nu al je foto´s en videofragmenten oproepen op één handige locatie. De mogelijkheden van Photoshop Elements 8 zijn immens.

Namo Webeditor 8

HTML/WYSIWYG editor
Met meer dan twee miljoen gebruikers is Namo WebEditor 8 een van de meest gebruikte en complete autorisatieapplicaties voor het web. Het is de enige software die je nodig hebt voor het produceren, redigeren, publiceren en beheren van je websites. Eén geïntegreerde ontwikkelingsomgeving geeft webprofessionals de mogelijkheid om hoogwaardige sites te creëren. Starters kunnen met de gebruiksvriendelijke functies langzaam uitgroeien tot professionele webdesigners.

Met de nieuwe functionaliteit van de nieuwe Namo WebEditor 8 kun je elk soort HTML-document op elk moment aanpassen. De Namo WebEditor 2008 biedt de mogelijkheid om je talent voor stijlvol design verder te ontwikkelen, makkelijk code toe te voegen en flexibel content te creëren.

MAGIX foto's op CD
Je beschikt over honderden vakantiefoto´s, landschappen en kiekjes van je laatste feestjes. Alleen, wáár sla je al die leuke foto´s op? Wij hebben de oplossing: brand je foto´s in topkwaliteit op cd. Met MAGIX Foto´s op cd beleef je je favoriete foto's opnieuw aan de hand van een diashow met sensationele effecten.

Handige sitebuilder met 20 pagina's - Met deze sitebuilder van Strato is websites maken een koud kunstje. Type je tekst in, voeg plaatjes gemakkelijk toe, maak extra pagina's en meer. Met dit programma heb je 20 webpagina's tot je beschikking en het mooiste is dat je ze alleen maar hoeft in te vullen. Geen webdesign skills meer nodig!
Check nu livepages.nl om direct te beginnen.

Strato Problog - Maak een eigen blog. Een blog is een internetpagina waarbij de maker een soort online krant/dagboek bijhoudt over zijn/haar favoriete onderwerp. Leuk om te doen en je kan er ook geld mee verdienen.

Google Adwords advertentietegoed €50 - Gratis cadeau: een Google Adwords Tegoedbon van 50 euro. Met Google Adwords kun je bezoekers aantrekken via alle websites van Google. 50 euro aan bezoekers gratis!

Als je Powerweb wilt bestellen ga je een overeenkomst aan voor de duur van 6 maanden, waarbij de eerste 3 maanden helemaal gratis zijn. De setupkosten bedragen 0,00 euro.

Wat ook een groot voordeel is van de Strato webhosting pakketten is de mogelijkheid dat je een onbeperkt aantal websites (tot aan limiet) kan hosten onder 1 pakket. Bij vele andere webhosting bedrijven moet je per website een extra webhosting pakket aanvragen en dat kan behoorlijk in de kosten lopen.

Mocht je niet tevreden zijn met je Strato Powerweb hostingpakket dan mag je binnen 30 dagen je geld terugvragen.

Ikzelf gebruik het webhostingpakket van Strato ook voor een aantal websites en ik ben er erg tevreden mee, met name om de lage prijs.

Denk je dat dit webhosting pakket iets voor je is, bestel dan hier het Powerweb webhosting pakket . Denk je dat dit pakket ook voor anderen zeer geschikt is, stuur de link van dit artikel dan door en help er anderen mee.

Wat is jouw mening? Laat hieronder een reactie of vraag achter.

6 opmerkingen:

  1. Ik heb reeds een jaar een aantal contracten met Advanced Web van Strato en ben zeeer tevreden over de Live Pages mogelijkheden, de support van Strato bij vragen en/of problemen.
    wat mij betreft prima hosting services en goede support.
    Ed

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ed,

    Bedankt voor je reactie.

    Ik ben ook erg tevreden met de services van Strato. Inderdaad prima support en perfecte hosting tegen een betaalbare prijs. Fijn te horen dat Strat de webhosting biedt die bij jou past en dat je er tevreden over bent.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik ben sinds korte tijd gebruiker van Strato Advanced shop. Tot op heden zeer tevreden.

    Om meer bekendheid te krijgen wil ik me op een aantal sites aanmelden.
    Vaak wordt dan gevraagd naar een backlink.

    Ik kom er echter niet achter, hoe ik deze vindbaar kan maken/in kan stellen.
    Kan iemand mij helpen?
    Ad

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hallo Anonieme gebruiker,

    Bedankt voor uw reactie.

    Het zit zo. Een backlink is een aanklikbare link, een hyperlink, vanaf een website ergens op internet die naar jouw website leidt. Het is een teruglink naar jouw website. Omdat Google heel veel waarde hecht aan backlinks en omdat Google een relevante backlink ziet als een stem, een "vote" op jouw website, is het van groot belang om zoveel mogelijk backlinks van relevante websites te verkrijgen, zodat je een betere positie krijgt in de zoekmachines.

    Een backlink maak je simpelweg door in je Strato Advanced Webshop een link te maken naar een andere website, gewoon een aanklikbare link. Er is vast wel een programma waarmee je de webshop kan aanpassen. Probeer bijvoorbeeld in de template of ergens in een lege ruimte van je webshop een hyperlink te maken naar die andere website.

    Probeer er wel voor te zorgen dat de link naar een relevante website leidt. Dus een website of webshop die ongeveer over hetzelfde onderwerp gaat als jouw webwinkel of er in ieder geval een verband kan worden gelegd. Anders heb je zo goed als niks aan zo'n linkruiling.

    Links ruilen (dus het principe "als jij een link naar mij plaatst, plaats ik een link naar jou) is eigenlijk zo goed als waardeloos. Google zal deze backlinks dan ook niet zwaar meewegen in de beoordeling van jouw webshop positie in de zoekmachines.

    Wil je echt goede backlinks creëeren dan zul je waarde moeten geven aan je bezoekers, zodat ze spontaan naar je gaan linken vanuit forums of blogs bijvoorbeeld.

    Hoe doe je dat? Hierover heb ik een artikel geschreven. Check de onderstaande URL voor informatie hierover:

    * http://webhosting-website.blogspot.com/2010/06/hoe-komt-je-website-op-google.html
    * http://webhosting-website.blogspot.com/2010/06/hoe-verbeter-je-de-vindbaarheid-van-je.html

    Ik hoop dat dit helpt. Mocht je aanvullende vragen hebben dan hoor ik graag van je.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik heb erg goede ervaringen met HostBeats (www.hostbeats.eu). Altijd binnen een halfuurtje een mailtje terug en mijn website werkt supersnel, gelukkig kan ik doorgroeien zonder extra te betalen want het account is onbeperkt :).

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hoi,
    dat ziet er niet slecht uit.
    Ik heb al goede dingen gehoord over strato.

    Vroeger had ikzelf echt dure webspace bij mijn eigen provider.
    Daarna was ik naar gratis hosting overgeschakeld (nicnacproject),
    dat ging goed in het begin, ik geraakte gewend aan de luxe van shell access, maar na flink wat problemen (server met alle sites was geinfecteerd) was ik het toch beu.

    Maar nu zit ik bij hostmonster ( http://www.hostmonster.com/track/reduction)

    Ben er zelf heel tevreden over, deze is heel betrouwbaar gebleken, goede support en lage prijs. Bij hostmonster heb je voor minder dan 5 euro / maand (het is 5.99 $/maand (als je de korting hebt)) onbeperkte traffiek, onbeperkte diskpace, php,ruby,cgi,... tot 100 mysql databases, en zelfs shell access (tot 128 mb ram gebruik voor je proces!) --> dit krijg je bij de meeste providers slechts bij de allerduurste abonnementen.

    Ik kan er al mijn sites op kwijt, ook mijn probeersels.

    kijk en hier krijg je nog die korting ook :
    http://www.hostmonster.com/track/reduction/blogspot

    succes

    BeantwoordenVerwijderen

Type hier alstublieft uw vraag of reactie in ...