Hoe kom ik hoger in Google?

Dit blog over webhosting voor website wordt momenteel niet bijgehouden.

Wil je weten hoe jouw website hoog op Google kan komen te staan? Ga dan naar Get Found Online en gebruik de gratis tips en informatieve artikelen om hoger in Google te komen met je website.

Als je geld wilt verdienen met je website,
ga dan naar Geld Verdienen Op Internet Forum, een forum over online geld verdienen

eigen website maken

maandag 22 maart 2010

Hoe website bouwen?

Zoek je een methode om een eigen website te bouwen? Heb je kennis van HTML?

Tegenwoordig is het bouwen van een eigen website niet zo moeilijk meer als het vroeger was. Een cursus websites bouwen is allang niet meer nodig. Er zijn vele manieren, tools, software programma's en andere trucs om eenvoudig een website te bouwen. Iedereen die dat wilt kan vanuit huis snel een simpele website in mekaar zetten.

Ik heb al wat artikelen op dit blog geschreven over het bouwen van een site, maar in dit artikel licht ik graag nog een methode toe. Ook in de toekomst zullen hier nog veel soortgelijke berichten gepubliceerd worden. Hoe meer, hoe beter, toch?

Voor alle mensen die een website willen bouwen, maar hier totaal geen ervaring mee hebben, geen ervaring met webdesign, HTML coding en pagina ontwerp - of gewoonweg een snelle simpele manier voor handen willen hebben, wil ik graag het volgende advies geven:

Zet binnen 5 minuten je eigen website op met de tool van Blogger.
Hoe website bouwen? Start een blog-website op Blogger.com en binnen 5 minuten heb jij een eigen website waar je tekst, foto's, video's, afbeeldingen op kan plaatsen mét gratis domeinnaam zonder ook maar een cent te moeten betalen. Je hoeft alleen maar te selecteren hoe je wilt dat je website eruit komt te zien en binnen 5 minuten is de klus geklaard. Handig hè?

Er staat een artikel op internet waarin stap-voor-stap staat beschreven wat je moet doen om een eigen website te bouwen met blogspot. Klik op de snel eigen blog website bouwen - link om het artikel te lezen en volg gewoon de eenvoudige instructies op.

(Ook kinderen kunnen met Blogger een eigen site bouwen).

Vragen of opmerkingen mogen hieronder worden geplaatst. Succes en onderneem actie!

Lees nu ook:
* Hoe doen: snel en makkelijk gratis site ontwerpen?
* Zo haal je bezoekers naar je site
* En zo verdien je geld met je site

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Type hier alstublieft uw vraag of reactie in ...