Hoe kom ik hoger in Google?

Dit blog over webhosting voor website wordt momenteel niet bijgehouden.

Wil je weten hoe jouw website hoog op Google kan komen te staan? Ga dan naar Get Found Online en gebruik de gratis tips en informatieve artikelen om hoger in Google te komen met je website.

Als je geld wilt verdienen met je website,
ga dan naar Geld Verdienen Op Internet Forum, een forum over online geld verdienen

eigen website maken

vrijdag 26 maart 2010

Hoe online geld verdienen met website?

Is het mogelijk om online geld te verdienen met een website? Nou en of!

Er zijn geweldige methoden om met een website geld te verdienen. Hoe meer content (content is de inhoud van een website, tekst en plaatjes en video's) je op je website hebt, des te groter de mogelijkheden. Omdat veel content veel bezoekers aantrekt is er ook online geld te verdienen met een website. Hou alsjeblieft in gedachte dat het aantal bezoekers op je website en de doelgerichtheid van die bezoekers in feite je inkomsten bepalen.

Online geld verdienen met een website. Hoe doen we dat?

Mailinglijst

Vul je website met waardevolle informatie en verzamel van iedere bezoeker de naam en het e-mailadres.
Met die informatie kun je follow-ups sturen. Follow ups zijn automatische mailings die een subscriber ontvangt nadat hij op je nieuwsbrief is ingeschreven. In deze informatieve e-mails heb je de mogelijkheid om een relevant product aan te bieden wat de subscriber via je affiliatelink kan kopen. Als hij dat doet ontvang je hier een commissie over. Verstrek nuttige informatie in je mailing. Zoek informatie op internet over hoe je een e-mail campagne kan opzetten.

PayPro

PayPro kun je zien als een website waar verkopers hun producten plaatsen om ze door mensen met een website te laten promoten. Ook hier ontvang je een deel van de omzet voor bij elke verkoop.
Kies een product uit die bij de inhoud van je website past en plaats de link die bij het product hoort op je website. Iedereen die op de link klikt en een bestelling plaatst betaalt geld waarvan jij een deel ontvangt.
Geld verdienen op internet zonder een eigen product nodig te hebben!

Adsense

Een heel populair programma voor webmasters. Iedereen met een eigen website kan advertenties vertonen van het Google Adsense netwerk. De advertenties sluiten perfect aan bij de inhoud van je pagina, waardoor je als bezoeker wordt uitgenodigd om er op te klikken. Per klik ontvang je een deel van wat de adverteerder betaald. De opbrengst ligt meestal tussen de 0,05 en 1,50 euro per klik. Over het algemeen geldt: hoe meer bezoekers, des te hoger de winst.

Verkoop advertentieruimte

Mollie.nl biedt een handige service aan. Met die service ben je in staat om adverteerders ruimte te verkopen op je site. Zij kunnen dan voor een door jou bepaald bedrag een bepaalde periode advertereren op je website, bijvoorbeeld 7 euro voor 7 dagen. Kan je hiermee veel geld verdienen?

Ja, als je veel bezoekers hebt en dan bij voorkeur bezoekers die aansluiten bij de doelgroep van de adverteerder, dan zal de adverteerder bereid zijn om voor een langere periode te adverteren, echter de kwaliteit van je website is een belangrijke factor voor de adverteerder. Jouw business is namelijk ook zijn business.

Verkoop een Ebook

Schrijf je eigen e-book en verkoop het e-book op je website. Hier kan je echt veel geld mee verdienen. Verdeel je e-book onder in een aantal onderwerpen waar je website over gaat en deel je kennis. Het is echt niet moeilijk om een e-book te publiceren en op je website te verkopen. Als je publiek je een waardevolle informatiebron vind en je echt vertrouwen hebt ingewonnen dan zal een groot deel van het publiek je e-book kopen. Je kan je e-book via je opgebouwde mailinglijst weer promoten/verkopen aan je website bezoekers.
Dus - maak een e-book met informatie over het onderwerp waar jouw website over gaat.

Bannerruimte aanbieden

Ga op zoek naar adverteerders die een banner willen plaatsen op jouw website. Je zou zo een webmaster kunnen mailen en vragen of hij een banner op je website wilt plaatsen. Kies natuurlijk wel een webmaster uit die over hetzelfde schrijft als jij. Plaats alleen banners op je site die de bezoekers van je website niet als storend kunnen ervaren. Test welke banners de meeste kliks opleveren om erachter te komen waar je bezoekers naar op zoek zijn.

Tradetracker

Meld je aan bij Tradetracker en Verdien geld met je site door banners en tekstlinks op je website te plaatsen. Hier ook weer verdien je een deel van de winst bij elke verkoop. Dit heet affiliate marketing.
Groot voordeel van Tradetracker is dat je zelf geen adverteerders voor je site hoeft te zoeken.

Je promoot een product voor een bedrijf en bij per bestelling via jouw website zal er een commissie worden uitgekeerd. Tradetracker houdt bij hoeveel verkopen er plaatsvinden en zij zullen uiteindelijk ook je verdiensten op uw bankrekening storten.

Natuurlijk zijn ook er vele andere manieren om online geld te verdienen met een website. Bovenstaande tips helpen je hopelijk alvast een eind op weg. Kies een methode en begin met geld verdienen. Je website kan geld opleveren.




Lees nu ook:



Hieronder is een reactieveld om vragen te stellen of opmerkingen/tips te plaatsen.

4 opmerkingen:

  1. Een goed artikel dat bijna uitputtend is. Iemand die zich afvraagt of hij/zij geld kan verdienen met een website vindt hier een heel goede leidraad.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. We hebben onlangs een online platform opgezet waar adverteerders en webmasters bij elkaar worden gebracht. De webmaster kan hier zijn bannerruimte onder de aandacht brengen en de adverteerder kan direct een advertentie kopen. Is pas vrij recent live, maar de eerste ads zijn al verkocht. Zie www.adverteerdirect.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Goed artikel, vooral met het filmpje erbij!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Voor iedereen die denkt snel geld te kunnen verdienen: Hold your horses!

    Ik spreek veel klanten die denken binnen een maandje een riant salaris uit een website kunnen slepen en daarom hun vaste baan maar op hebben gezegd.

    Met een goede website ben je een tijd bezig en het kan geen kwaad om iemand te zoeken die je daarmee kan helpen.

    Advies nodig? Stuur gerust eens een mailtje.

    BeantwoordenVerwijderen

Type hier alstublieft uw vraag of reactie in ...