Hoe kom ik hoger in Google?

Dit blog over webhosting voor website wordt momenteel niet bijgehouden.

Wil je weten hoe jouw website hoog op Google kan komen te staan? Ga dan naar Get Found Online en gebruik de gratis tips en informatieve artikelen om hoger in Google te komen met je website.

Als je geld wilt verdienen met je website,
ga dan naar Geld Verdienen Op Internet Forum, een forum over online geld verdienen

eigen website maken

vrijdag 22 januari 2010

Makkelijk en gratis je eigen website maken bij Hostgator

In dit artikel leg ik uit hoe je op een makkelijke manier snel je eigen website kan maken bij Hostgator. Hostgator is een Amerikaans hostingbedrijf dat top webhosting aanbiedt voor je website tegen hele scherpe prijzen. Ideaal als je nog geen webhosting hebt voor je website.
Je kunt makkelijk een website maken met de sitebuilder en direct de hosting bestellen voor je site.

Want je zal je website straks als hij af is ergens moeten hosten. Dat doe je op de servers van Hostgator. Je koopt webruimte in voor je site en je plaatst je files op de webserver. Zo word je website zichtbaar op internet. Dus, als je nu nog geen website hebt en geen webhosting dan raad ik je aan om beide zaken (een eigen website maken en webhosting regelen) direct bij Hostgator in orde te maken. Ik leg je stap-voor-stap uit hoe het moet. Leer meer...

Je gaat makkelijk je eigen gratis website maken bij Hostgator met behulp van een gratis sitebuilder die je bij je webhosting account ontvangt. Een sitebuilder is een handig programma die voor jou de website bouwt, zodat je zelf alleen maar tekst en plaatjes hoeft toe te voegen en wat andere dingen hoeft te selecteren.

Ga naar de homepage van Hostgator en scroll een klein stukje naar beneden. Halverwege de homepage zie je de tekst "creating a new website" staan en daaronder de stappen die je daarvoor moet doorlopen. Klik op de blauwe link "VIEW DEMO".

Er wordt een nieuw venster geopend. Selecteer eerst rechtsboven je gewenste taal; Nederlands.
Daarna kan je direct aan de slag met je website bouwen. Het grootste voordeel van deze sitebuilder is dat je zelf geen design voor je website hoeft te maken. Dat bespaart je tijd en geld. Veel webdesigners rekenen een prijs van 40-60 euro per uur voor het maken van een design. In dit programma hoef je alleen maar aan te klikken welk design je wenst te gebruiken. Handig toch?

Het maken van je eigen gratis website bij Hostgator is makkelijk en snel gedaan. Volg de stappen in de site builder en vul je website met de teksten die jij erin wilt hebben. Bij stap 2 kun je een ontwerp voor je site kiezen. Hoe moet je website eruit komen te zien? Klik het gewenste sjabloon aan en verander indien gewenst de header van het design (rechts aan te geven).

Vul rechtsonder de site-info in. Kies een onderwerp voor je website en een sub-onderwerp.
Bijvoorbeeld: onderwerp afvallen, sub-onderwerp tips om af te vallen. Website footer mag je leeg laten.

Klik op volgende en vul de menu knoppen van de site in. Wil je de standaard pagina's wijzigen? Verander dan de tekst. Vul en bewerk de website bij stap 4 en stap 5 is het publiceren van je website.

Hieronder een korte video waarin de stappen voor het maken van een website worden getoond.

Korte video: Hoe maak je een website met Hostgator Sitebuilder?

Dat is alles. Op deze manier is je website snel gemaakt. Natuurlijk heb je wel een webhosting account nodig bij Hostgator zelf om je eigen website te publiceren.




Leer je eigen website bouwen met My Free Website Builder. Bekijk de video en klik daarna op de video voor meer informatie. Gratis, makkelijk en snel je eigen pagina op het internet. Bouw het zelf!



Stel hieronder een vraag of laat een reactie achter.

3 opmerkingen:

  1. Het kan ook dichter bij huis.
    Gewoon een MonkySite aanmaken bij lazymonky.com. Het draait bij LazyMonky om de sitebuilder en niet de hosting. Check http://lazymonky.com

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mee eens

    Voor mijn website heb ik meerdere sitebuilders geprobeerd. Een hoop lelijke templates waar je uit MOET kiezen. Bij Lazymonky kan bijna alles en is duidelijk erg veel tijd gestoken in een erg goede en praktische sitebuilder, aanrader!!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mooie template zijn eenvoudig te maken met Artisteer. Ik ga dat lazymonky ook eens proberen :)

    BeantwoordenVerwijderen

Type hier alstublieft uw vraag of reactie in ...