Hoe kom ik hoger in Google?

Dit blog over webhosting voor website wordt momenteel niet bijgehouden.

Wil je weten hoe jouw website hoog op Google kan komen te staan? Ga dan naar Get Found Online en gebruik de gratis tips en informatieve artikelen om hoger in Google te komen met je website.

Als je geld wilt verdienen met je website,
ga dan naar Geld Verdienen Op Internet Forum, een forum over online geld verdienen

eigen website maken

woensdag 4 november 2009

Hoe Host je je Eigen Website?

Wil je leren hoe je je eigen website kan hosten? Bedrijven die dure hostingpakketten verkopen willen het hosten van je eigen website laten voor komen als tijdrovend en gecompliceerd, ingewikkeld, zodat je hun dure hosting koopt. Hoe dan ook, ik wil je laten zien dat het hosten van je internetsite eigenlijk erg simpel en aanzienlijk goedkoper kan zijn. Volg gewoon deze eenvoudige stappen:


1) Kies de juiste webhosting provider- Het hosten van je eigen website betekent dat je voor alle problemen moet zorgen, dus het is een must een webhosting provider te kiezen waar problemen niet aan de orde zijn! Gelukkig bestaan er een paar goede webhosting bedrijven die goede 24/7 klantenservice hebben en minder dan 1% server dowtime.

2) Kies het juiste webhosting plan- Weten hoe je je eigen website kan hosten betekent weten welk hostingplan je moet kiezen. Een "shared hosting plan" is webhosting waarbij je ruimte deelt met meerdere gebruikers op één server. Voor een bedrijf of persoon die een simpele website of websites heeft is dit hosting plan perfect. Als je een website hebt die uit meerdere pagina's bestaat en groot is, of je hebt meer zekerheid nodig, dan is het "Dedicated" server plan waarschijnlijk beter voor je.


3) Wees er zeker van dat het hosting plan goede ondersteuning biedt- Er zijn een paar goede webhosting providers op internet die minder dan $10 per maand vragen voor goede webhosting. Wat een beetje vreemd is, is dat deze hosting maatschappijen betere support bieden en tools ter beschikking stellen dan andere bedrijven die meer dan $100 per maand vragen! Koop een hostingplan bij een webhost die beschikt over  een uitgebreid zelf-help systeem voor het opzetten van je webhosting pakket voor je website én een 24/7 supportdienst die goed bereikbaar is en dan weet je pas dat je je eigen website kan hosten als een professional.

Biedt het hostingbedrijf alles aan dat je nodig hebt in de toekomst?
Je gaat bandbreedte nodig hebben zonder limiet, er moeten domeinnamen aan je webhosting kunnen worden toegevoegd zonder limiet en onbeperkt geheugen voor je website. Dat verzekert je ervan dat...
1) De site niet offline zal gaan door teveel bezoekers.
2) Je zoveel domeinen kan toevoegen als je zelf wilt.
3) Je site zo groot kan zijn als je zelf wilt met zoveel content als je maar kan maken zonder hiervoor extra geld te moeten betalen.

goede webhosting voor je website bestellen bij Hostgator
Ik adviseer je om klant te worden van Hostgator. Deze webhost biedt onbeperkte webruimte aan, je kan zoveel domeinnamen en toevoegen als je zelf wilt en je hoeft geen extra hosting pakket te bestellen als je een tweede of derde website wilt opzetten.

Ze bieden goede support aan dus als je ergens vast komt te zitten dan klik je gewoon op de chat knop en dan kan live chatten met één van de support medewerkers. Online hulp zoeken of fora is er dus niet bij.

Klik op de banner om direct snel en makkelijk een perfect hostingaccount te openen waar je blij mee zult zijn (of klik hier) Al je webhosting zorgen direct opgelost!

Wilt u een reactie achterlaten of een vraag stellen naar aanleiding van dit artikel,
type uw bericht dan in het witte vlak hieronder in.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Type hier alstublieft uw vraag of reactie in ...