Hoe kom ik hoger in Google?

Dit blog over webhosting voor website wordt momenteel niet bijgehouden.

Wil je weten hoe jouw website hoog op Google kan komen te staan? Ga dan naar Get Found Online en gebruik de gratis tips en informatieve artikelen om hoger in Google te komen met je website.

Als je geld wilt verdienen met je website,
ga dan naar Geld Verdienen Op Internet Forum, een forum over online geld verdienen

eigen website maken

dinsdag 17 augustus 2010

Hoe gratis forum maken en koppelen aan je website?

U heeft een website en wilt daaraan een forum koppelen. Dat kan op verschillende manieren.

Eerst kunt u naar Google.nl of Google.be gaan en intypen "gratis forum maken".
Nu krijgt u talloze zoekresultaten te zien van websites waar u een gratis forum kunt maken. Ik raad u aan om een gratis forum te maken via de website makkelijk gratis forum maken van 123forum.nl LINK

Hier kunt u een snel en makkelijk een gratis forum beginnen en vervolgens d.m.v. een duidelijke linkverwijzing aan uw website koppelen. Dit doet u door simpelweg een aanklikbare hyperlink te maken die naar het forum leidt wat u nu gaat aanmaken.
Een link vanaf de website naar uw nieuwe forum.

Het forum aanmaken is gratis en zo gebeurt. Volg gewoon de stappen op de pagina.
Bedenk een website naam voor uw forum. Dit wordt de domeinnaam van uw forum.
Als mensen deze naam in de adresbalk intikken komen ze op uw gratis forum terecht. De domeinnaam die u bedenkt wordt ook de link die u gaat opnemen in uw website om het forum aan uw website te koppelen.

Het forum is binnen een paar minuten actief. U kunt vervolgens inloggen met de inloggegevens die u per e-mail heeft ontvangen en meteen starten met het aanmaken van rubrieken en categorieen en aanpassen van de forum-instellingen, zoals titel en div. opties.

U kunt uw forum via het internet ook promoten zodat er zich snel nieuwe leden aanmelden. Werk altijd aan de naamsbekendheid van uw forum. Laat uw forum niet uitsterven. Werf constant nieuwe leden die interesse hebben in het onderwerp wat u bespreekt.

Hoe meer bekendheid krijgen?
Dit kunt u doen door online op zoek te gaan naar uw doelgroep. De grootste hoeveelheid mensen binnen uw doelgroep surfen vaak rond op blogs en forums.
Meng u tussen deze mensen om uw forum populair te maken, maar SPAM niet!

Het starten van een eigen forum is makkelijk. Iedereen kan het doen.
Je hoeft alleen even wat gegevens in te vullen en het forum gebruiksklaar te maken.
Dit kost ongeveer een half uurtje tot een uur, afhankelijk van de grootte van uw forum. Als u uw forum wilt voorzien van slechts 4 rubrieken bent u natuurlijk zo klaar. Doe het nu.

Dus - ga naar de 123forum website (zie link aan het begin van dit artikel) - en registreer een gratis forum. Plaats daarna op uw eigen website een link naar uw forum om uw nieuwe forum aan uw website te koppelen en te laten zien dat hij bestaat. Het mooie is dat het allemaal gratis is. U hoeft niet eens te betalen voor de hosting en domeinnaam voor uw forum en dat kan u tientallen euro's per jaar besparen.

Hieronder is ruimte voor opmerkingen, vragen of reacties.

1 opmerking:

  1. De layout en mogelijkheden zijn te gelimiteerd.
    Ik zoek een forum, gekoppeld aan mijn website, waar ik zelf de layout kan aanmaken

    BeantwoordenVerwijderen

Type hier alstublieft uw vraag of reactie in ...