Hoe kom ik hoger in Google?

Dit blog over webhosting voor website wordt momenteel niet bijgehouden.

Wil je weten hoe jouw website hoog op Google kan komen te staan? Ga dan naar Get Found Online en gebruik de gratis tips en informatieve artikelen om hoger in Google te komen met je website.

Als je geld wilt verdienen met je website,
ga dan naar Geld Verdienen Op Internet Forum, een forum over online geld verdienen

eigen website maken

zondag 7 maart 2010

Hoe bouw ik met STRATO siteweb mijn eigen website?

In dit artikel wil ik je graag laten zien hoe ik met "strato siteweb" mijn eigen website maak. Ik heb hier geen kennis voor nodig. Ik hoef niets te weten over HTML of PHP of webontwerp. Ik bestel het Strato siteweb pakket en daarna heb ik direct toegang tot de software waarmee je zelf makkelijk en snel een eigen website kan bouwen. Als je als beginner een eigen website wilt maken is dit een artikel wat je echt goed moet lezen. Volg de onderstaande instructies en volg de stappen. Dit is werkelijk alle informatie die je nodig hebt om je eigen site in mekaar te zetten.

Bestel een strato siteweb pakket of vraag gratis een testversie aan op Livepages.nl. Strato siteweb is een product van strato waarmee je dus makkelijker en sneller een website kan maken zonder dat er professionele hulp aan te pas moet komen. Een greep uit de voordelen van strato siteweb
Klik hier voor Strato Siteweb
  • Een eigen website met 20 pagina's
  • Inclusief internetadres en persoonlijk e-mailadres
  • Eindeloos veel aanpasbare ontwerpen (de look van je website aanpassen)
  • Een tegoedbon van €50 om op Google reclame te maken voor je site (fantastisch geschenk!)
  • Nu slechts 2,50 euro per maand (tijdelijke actie)
Je ontvangt ook een domeinnaam erbij (.nl of .com) waar je niet meer voor hoeft te betalen.
25 e-mailboxen en onbeperkt dataverkeer zijn andere voordelen van siteweb. Zit er allemaal bij inbegrepen.

Ga naar Livepages.nl en vul aan de linkerkant je mailadres in om toegang te krijgen tot de sitebouwer.
Vervolgens ontvang je binnen enkele seconden (vrijwel meteen) de volgende e-mail in je eigen mailbox:

---
"Geachte STRATO klant,

hartelijk welkom bij de STRATO sitebuilder LivePages!

LivePages is een snelle en gemakkelijke manier om zonder kennis van
programmeren of grafische software websites te ontwerpen. Binnen 5 stappen
geeft u niet alleen vorm aan uw eigen site maar publiceert u deze meteen op
het internet

Dit zijn uw toegangsgegevens:
Gebruikersnaam: *******
Wachtwoord: *******

Log in het LivePages-systeem in via http://www.livepages.nl. Uw wachtwoord
kunt u wijzigen via ?Wachtwoord wijzigen? onder ?Klantenservice?.

Antwoorden op de meestgestelde vragen vindt u op de STRATO FAQ Server:
http://strato-faq.nl/subcat.php4?subcatid=2.3.2

Voor al uw vragen kunt ook contact op nemen met het STRATO ContactCenter via
http://www.strato.nl/contact.html.

Met vriendelijke groet,
Uw STRATO Team
LivePages"
---

Volg de instructies in de e-mail; ga naar livepages.nl en log in met het e-mailadres en het wachtwoord wat je zojuist hebt ontvangen. Maak gebruik van de Internet Explorer of Firefox browser.

Ik hoop dat je al enig idee hebt wat voor site je wilt maken. Als je nu weet waar je site over moet gaan en je een onderwerp hebt bedacht waar je wat over kan vertellen, ga dan verder. 

Selecteer de branche en sub-branche voor je site. Waar gaat je site over?

Als je de branche hebt geselecteerd ga je verder naar de volgende stap, stap 2, het uitkiezen van een ontwerp. Hoe moet je site eruit zien? Wat moet je site uitstralen? Kies één van de vele templates door simpelweg met je muis op een plate te klikken.

Nu, ga de tabbladen langs en vul bij het laatste tabblad de titel in voor je site. Het is belangrijk dat je dit niet overslaat, want de titel van je website komt ook in Google te staan als mensen naar jouw website op zoek zijn.

Nu gaan we verder naar stap 3. Hier gaan we de website indelen en pagina's benoemen. Je website bestaat namelijk uit verschillende webpagina's en bij deze stap gaan we elke webpagina een naam geven. Ik adviseer je om je website minimaal te voorzien van de volgende pagina's:
  • Home - Dit is de pagina waar al je bezoekers binnenkomen. Hier dient te worden beschreven waar je website over gaat en wat je de bezoekers te bieden hebt. Ook verwijs je vanaf deze webpagina de bezoeker door naar een andere plek op je website. Wees een goede gids!
  • Over mij - Op deze pagina vertel je meer over jezelf. Wie ben je en wat doe je en vooral wat jou ertoe heeft bewogen om de website te maken
  • De kern - Maak hieronder de pagina's aan die je wilt vullen met je eigen informatie. Als je een website maakt over een sportschool dan moet je vanaf dit punt webpagina's aanmaken zoals: spinning, krachttraining, hardlopen, fietsen, over het abonnement, openingstijden etc. etc. Je maakt tijdens dit proces de "echte" inhoud van je website.
  • Tot slot zou ik afsluiten met een pagina "contact" - je bezoekers kunnen hier contact met je opnemen
  • en met een pagina "sitemap" - een sitemap is een map van je site. Een overzicht van alle pagina's op je website, aangegeven met links die naar de betreffende pagina's leiden. Zie het als een plattegrond voor je eigen website. Handig voor je bezoekers, maar ook voor Google, want Google zal de website namelijk beter kunnen doorzoeken als je een sitemap op je website plaatst en dat helpt je om betere posities te krijgen in de zoekmachines.
Dit zijn de webpagina die ik minimaal zou aanmaken. Meer is natuurlijk altijd mogelijk. Het hangt af van hoe groot jij je website wilt maken. Je hebt zelfs de mogelijkheid om een forum aan je website te koppelen. Klik met je muis op "forum" en... voila je hebt direct een forum - dus als je jezelf afvraagt hoe je een forum kan opzetten, dan weet je dat nu: neem een siteweb pakket en voeg ook een forum aan je web site toe!

De volgende stap is het vullen van de pagina's. Je hebt nu verschillende webpagina's gemaakt die gevuld moeten worden met tekst, inhoud. Je kan tekst typen (aan de rechterkant de grootte en kleur bepalen enz) en je kan afbeeldingen, video's, foto's toevoegen. De mogelijkheden zijn legio.

Daarna raad ik je aan om je pagina's op te slaan en bovenaan op "publicatie" te drukken. Bestel vervolgens een Strato Siteweb pakket en binnen enkele minuten heb jij een perfecte site online die je helemaal zelf hebt ontworpen en kan aanpassen op elk gewenst moment. Websites maken makkelijk gemaakt!

Je zou dit zelfs op een vrije zondagmiddag voor iemand anders kunnen doen en er geld voor vragen.

Verder bevat het Strato Siteweb pakket alles wat je nodig hebt om je eigen website op het internet te publiceren: een domeinnaam, de sitebuilder, webruimte en nog veel, veel meer. Ontvang ook nog leuke extra's bij je pakket en een korting. Als je je website wilt behouden, gebruik dan bij de bestelling hetzelfde e-mailadres waarmee je ook het testaccount hebt besteld.

Klik op de onderstaande link voor informatie over Strato Siteweb:
Je hebt nu een artikel voor je met de exacte instructies voor het bouwen van een eigen website. Volg de stappen in het artikel en maak je eigen website vandaag nog!

Zoals je ziet is het ontwerpen van een website niet moeilijk, iedereen kan het, dus als er iemand in jouw omgeving ook nog een website nodig heeft, deel dit artikel dan met anderen. Bovendien is het maken van een website nog leerzaam ook enne... je hoeft er nu echt geen dure cursus voor te volgen, hoor!

Veel succes en plezier met het bouwen van je eigen website en laat hieronder een reactie achter om je mening te delen of vragen te stellen.

2 opmerkingen:

  1. Ook in deze post toon je weer aan dat je voor de beginner een goede en duidelijke uitleg kunt geven.

    BeantwoordenVerwijderen

Type hier alstublieft uw vraag of reactie in ...